6 Ocak 2013 Pazar

Marmalade Boy 8.Bölüm

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizin yeni yılını kutlarım. Biliyorsunuz çevirmenlerimizden biri aramızdan ayrıldı Marmalade Boy da çeviride ben ve encoder olarak @Kloi (Seçil :) ) kaldık ve ikimiz yetişemiyoruz. Seçil öğrenci benimde işlerim ve kursun üzerine şu anda başka bir sorun eklenmiş durumda. Hastamız var ve bir kaç ay özel ilgilenmemiz gerekiyor. Bu durumlardan dolayı bir süre ilgilenemeyeceğim ama çevirmen bulursak yayına devam edebiliriz. Lady Georgie'ye gelince orijinal videoları indirmeye devam ediyoruz şu an %50'ye ulaştık. Bir sorun olursa sayfalardan özel mesaj gönderebilirsiniz ya da blogda @Kloi (Seçil :) ) ilgilenecektir. Şimdilik hoşçakalın.
Marmalade Boy 08 ile cileekk

6 yorum:

  1. Bebişim eline sağlık çok güzel bir bölümdü emme velakine devamını sabırsızlıkla bekliyorum noldu canım devam edecek mi?

    YanıtlaSil
  2. Devam edecek tatlım yukarıda yazanların üstüne birde ben rahatsızlandım bir toparlayım kendimi kaldığı yerden devam edeceğiz yayına :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun canım benim önemli birşey değildir umarım..Devamı merakla bekliyorum canım kolay gelsin..

      Sil
    2. Bir aydır falan uğraşıyorum canım ama çok şükür öncekine göre çok çok daha iyiyim. Her şey üst üste geldi ama vardır bir hayır diyorum. saol canım :)

      Sil